Căldură mare, monșer!

By

Anul acesta am fost leneșă. Recunosc că la un moment dat m-a tentat abandonul. Am avut o tentativă de revenire în primăvară. Am vrut să mă laud cu recolta mea de căpșuni, cu florile vesele din grădiniță, cu aleile inflorite ale parcului din cartier, cu năzdrăvăniile lui Margot și cu lucrările Carolei. Dar zilele au fost atât de pline încât drumul de la intenție la faptă s-a dovedit a fi prea greu. 

Această prezentare necesită JavaScript.

 Și am intrat în vară. O altă vară fierbinte, cu Bac si admitere. În ciuda emoțiilor noastre, toate au mers strună pentru Carola: a luat și Bacul, a intrat la facultatea dorită: Medicină veterinară. 

La anul o luăm de la capăt cu Margot. Pe urmă ne vom lua vacanță – vacanța de vară a părinților…

Să vi-l prezint pe Raven, cel mai mic membru al familiei noastre. Ati ghicit, e vorba de un pisic de care s-a împiedicat – cine alta decât Carola – pe drumul de la școală către stația de autobuz. Un pisic cât o râșniță de piper. M-am speriat când l-am văzut. Era plin de purici altoiți și viermii începuseră să-i muște din trupușor. N-a avut putere să se opună la primele două băi, nici să încerce să iasă din izolatorul improvizat. După câteva zile și-a revenit. Am zis că-i căutăm o familie, dar s-a lipit de sufletul nostru. Și a rămas la noi.

Nu pot să închei fără să vă arăt cu ce m-am mai jucat. Prin toamnă am căzut în patima savonierelor. M-am liniștit abia în primăvară.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe curând!