Mica-mămica

By

Îmi fac mea culpa: n-am fost un stăpân responsabil și am întârziat să o sterilizez pe Mica. Mai mult, după ce s-a pierdut Ro, am cedat rugăminților Carolei de a o lăsa pe Mica să mai facă un rând de pui, doar-doar s-o mai nimeri unul ca Ro. 

Evenimentul s-a produs în ultimul week-end al lunii octombrie. Așa că iată-ne fericiții stăpâni a trei vajnici muschetari: Gură-mare (certărețul), Chifteluță (hrăpărețul)  și un  ”aproape” Ro. 

De data asta n-am mai putut să o instalăm pe Mica în camera fetelor, fiindcă Negru-Gheorghe și Cipic au fost foarte agitați în preajma evenimentului. Ea își pregătise culcuș în mansardă, dar mie nu mi s-a părut un loc prea bun, așa că am mutat-o în baia de la etaj, unde e foarte cald și nu o sâcâie nimeni. E foarte încântată de noua ei ” cameră  de hotel” și, ca și data  trecută, este o mamă foarte bună.

Muschetarii…mititei-mititei, dar cu personalitate. Regret că nu am reușit  să filmez bătăile lor din prima săptămână de viață. Toți vor să pape lăptic din același loc, în același timp, așa că încep o luptă în orb, cu  gheruțele lor subțiri ca niste ace.

Să vă fac cunoștință:

 Și mica lor viermuială la ora de masă:

Să aveți un week-end plăcut!