Săptămâna patimilor

By

Postarea asta n-are nimic de a face cu religia, ci e doar o trecere în revistă a unor întâmplări din viaţa noastră.

Suntem în vacanţă şi încercăm să ne bucurăm din plin de aceste zile.  Aveam planificate o mulţime de activităţi: întâlniri cu prietenii, vizite la muzee, vizionări de expoziţii, lectură din plin şi o aniversare – cei 14 ani împliniţi   de Shai.

Am apucat să facem o vizită la Muzeul Satului. Lume multă, zarvă mare.

Cum vremea s-a schimbat brusc, am fost nevoiți să ne întrerupem  peregrinările și să ne întoarcem acasă. Așa că recolta de fotografii nu e pe măsura obiectivului vizitat.

Ne-am întâlnit de câteva ori cu prietenii, în parc sau la bibliotecă. Am petrecut în familie de ziua lui Shai.  Anul acesta am renunţat la cadourile obişnuite şi i-am oferit în dar un card bancar, alimentat de noi cu o anumită sumă de bani. Micul nostru cadou a făcut senzaţie, ba chiar am simţit puţină gelozie în privirea fetelor, care s-au consolat repede cu gândul că vine Paştele şi poate că iepuraşul le va aduce şi lor măcar nişte bani peşin…Şi cum Paştele vine la noi de două ori la rând, nu vă puteţi imagina ce socoteli îşi fac!

Pentru prima zi de vacanţă, Shai avea pregătită o petrecere cu copiii de la bibliotecă.  În după-amiaza zilei precedente a ieşit cu fetele la o plimbare pe  skateboard. O clipă de neatenţie i-a adus   un „cadou” neaşteptat – o luxaţie de rotulă şi un ghips pe măsură.  Bine că am scăpat doar cu atât! 

Credeţi că m-a lăsat să anulez petrecerea? Vise…Copilul meu s-a înarmat cu cadrul pe care  bietul tataie n-a mai apucat să-l folosească şi a plecat şontâc-şontâc la petrecere! O petrecere cuminte, dată fiind situaţia sărbătoritului.

 

Şi dacă nu ştiaţi la ce foloseşte ghipsul,  vă lămuresc eu imediat:

pictures 285

 

Totul e bine când încă mai ai chef de joacă!