Steluţe căzătoare

By

Luna decembrie e pe cale să se încheie fără un strop de zăpadă. Chiar dacă cerul  se înverşunează să nu ne binecuvânteze cu râvniţii fulgi de nea, cineva a încercat să ne facă să uităm acest mic neajuns, împărţind cu generozitate  prin blogosferă steluţe căzătoare. Una din ele mi-a bătut timid la uşă, ca un colindător înfrigurat în prag de Crăciun. Primiţi cu colindul? Primim! Nu pot să spun decât : Mulţumesc, Sage!

Blog of the Year Award 1 star jpeg

E rândul meu să vă dăruiesc steluţe căzătoare. Regulile decernării acestui premiu le găsiti aici. Nu vă supăraţi pe mine că nu le-am tradus, sper să le înţelegeţi. 

Ştiu că mulţi dintre voi v-aţi exprimat opţiunea de a nu primi premii. Să mă iertaţi dacă de această dată n-am să vă respect opţiunea. Sunteţi liberi să acceptaţi sau nu acest premiu.Nu vreau decât să-mi exprim recunoştinţa pentru faptul că mi-aţi fost alături în această perioadă şi bucuria pentru lucrurile minunate pe care aţi ales să le faceţi cunoscute comunităţii noastre.

Călătoria steluţei mele începe chiar  cu Sage Doyle, pe care îl găsiţi la wallgrimm.wordpress.com.  De la el a venit şi cum nu spune nimeni că nu am voie să-l premiez la rândul meu, îi întorc această onoare. E o persoană foarte perseverentă, cu o activitate literară intensă. Mi-aş dori să am tenacitatea lui în   a-mi finaliza proiectele. Este, în acelaşi timp, unul dintre primii mei vizitatori. Nu chiar primul, ci unul din primii cinci.

A doua oprire a steluţei mele va fi la dlightblog.wordpress.com. De aici a venit primul like şi primul follow şi niciodată nu am reuşit să-i mulţumesc. O fac astăzi, oferindu-i această steluţă.

Urmează rodposse.com, al doilea vizitator. Aici se organiza un frumos concurs de fotografie, care mi-a permis să cunosc alţi oameni minunaţi. 

Şi drumul steluţei mele continuă spre Rebecca Budd de la  ladybudd.com, care  m-a făcut să descopăr locuri şi biografii uimitoare. Apreciez  pasiunea cu care  scrie. Mi-au făcut mare plăcere comentariile ei încurajatoare.

Într-o ordine cronologică, steluţa mea se va opri undeva mai aproape de casă, în universul virtual al unor oameni ale căror scrieri pline de sensibilitate m-au emoţionat profund şi mi-au oferit alinare în momente de grea cumpănă: Denisa Aricescu de la  rosedeny.wordpress.com,  Geanina Lisandru de la geaninalisandru.wordpress.com, Cristian Lisandru de la lisandrulisandru.wordpress.com,  Dragoş Călinescu de la dragoscalinescu.wordpress.com.

Urmează Vavaly, blogger de succes şi mămică dedicată şi Adina Magda de la catkitchen.wordpress.com, fotograf şi bucătar pasionat.

Ofer această steluţă Mădălinei de la smallpiecesoflife.wordpress.com. Un blog elegant, în alb şi negru.Vă invit să-l vizitaţi, veţi găsi imagini surprinzătoare, care spun o poveste fără cuvinte: povestea străzii, cu oamenii ei. Chipuri, ipostaze …

Calitatea mea de mămică m-a apropiat de bloguri ale oamenilor şcolii.  Aşa că am să trimit steluţa la Camelia-Nicorina Edu de la cameliaedu.wordpress.com, un profesor cum n-am mai întâlnit: modern, deschis, apropiat în egală măsură de copii şi de părinţi.

Următoarea nominalizare este Ocean Phoenix , un blogger iubitor de natură, drumeţii şi fotografie. Este totodată  posesoarea unui căţel minunat.

Să vedem… la cine să mai trimit eu steluţa colindătoare? Ştiu, la Bursucel, o persoană veselă, care iubeşte copiii, animalele, apreciază oamenii sinceri şi se declară fericită  doar dacă oamenii dragi ei sunt fericiți.

Steluţa se va opri şi la uşa unui bloggger  care şi-a propus să găsească răspunsuri la unele din problemele cu adevărat importante ale vieţii. Cum singur spune, o treabă numai bună pentru” un de la Mancha”. Steluţa aceasta  a pornit pe Calea spre succes!

În inima mea are un loc special Belén Soto  de la arcillayfuego.wordpress.com, ale cărei figurine din ceramică sunt desprinse parcă din lumea basmului. La fel, Lilly  de la freerangecow.com şi prietena ei Chloe, ale căror aventuri le urmăresc cu mare interes. Pentru ele, cu toată dragostea, o steluţă bate la uşă în prag de sărbători.

Am lăsat la sfârşit o persoană cu o activitatre intensă. Un blog cu imagini uimitoare din întreaga lume. Un blogger care primeşte şi împarte  cu generozitate multe premii în spaţiul virtual.  Este vorba de Ajaytao. E rândul meu să-i ofer  o steluţă, pentru toată activitatea sa din acest an.

Vă mulţumesc tuturor că acceptaţi să împărţiţi această steluţă cu mine şi vă doresc să ajungeţi cât mai curând să le adunaţi pe toate şase.

Şi pentru că suntem aproape de Crăciun, vă urez tuturor Sărbatori fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi!