Ploaie de primăvară

By

Nici nu a venit bine primăvara, că a şi început sezonul ploilor. Nu mi-am propus să fac o trecere în revistă a fenomenelor meteorologice produse în aceste zile, ar fi chiar un neadevăr să spun că plouă afară când de fapt ninge cu fulgi demni de cea mai adevărată iarnă. Ploaia despre care vorbesc este una virtuală:  în căsuţa mea viruală plouă cu premii.

Sezonul ploilor a început cu tuttacronaca, căruia i-am rămas datoare cu o postare, pentru nominalizarea la Best Moment Award.

A urmat ajaytao2010, care mi-a dat posibilitatea să aleg dintr-un buchet de premii. Am ales Dragon`s  Loyalty Award, fiindcă mi s-a părut cumva desprins din lumea poveştilor cu care obişnuiesc să mă hrănesc. Am făcut deja nominalizările pentru acest premiu.

Camelia Nicorina-Edu m-a nominalizat pentru“Very inpiring blogger award”,  un premiu onorant pentru mine.

Şi iată că azi dimineaţă ks3nia m-a nominalizat pentru  PIRATE.MOMENT.AWARD.” Din nou în lumea poveştilor, de data asta cu piraţi.

Vă mulţumesc tuturor că v-aţi gândit la mine. Scopul acestui blog nu a fost niciodată câştigarea vreunui premiu. Aici sunt gândurile, amintirile, momentele unice trăite de mine alături de copiii mei. Activităţi pe care le-am realizat împreună şi în care am investit timp şi pasiune. Cel mai frumos premiu îl reprezintă simplul fapt că mă vizitaţi, încurajările şi aprecierile pe care le-am primit prin intermediul comentariilor voastre. La fiecare dintre voi am descoperit ceva care mi-a captat atenţia: o lecţie de viată, o imagine, o poveste , o poezie, un noian de gânduri frumoase. Mi-a plăcut să mă pierd în ele.

Aşa că de data asta n-am să mai nominalizez 15, 30 sau 45 de bloguri cărora să le ofer unul sau altul dintre aceste frumoase premii. Ele se cuvin tuturor celor care mă urmăresc şi pe care îi urmăresc la rândul meu. Simiţiţi-vă liberi să alegeţi oricare dintre acestea.

Şi special pentru  ks3nia, un salut de la cel mai tare  căpitan de piraţi al tuturor timpurilor:

decembrie 2009-aprilie 2010 094