Surpriză la final de an

By

Am fost nominalizată pentru “Blog of the Year 2012″ pe http://www.destinepierdute.wordpress.com. Când am deschis astăzi calculatorul şi am văzut mesajul nu mi-a venit să cred. Sunt de foarte puţină vreme pe această platformă, dar am reuşit să-mi fac deja câţiva prieteni, o mică comunitate vizibilă, ceea ce-mi dă un sentiment foarte plăcut. Mulţumesc, destinepierdute, mulţumesc tuturor pentru prezenţa lor alături de mine.

Blog of the Year Award 1 star jpeg

Reguli pentru acordarea premiului:

1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.

2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.

3. Include un link către această pagină:  ‘Blog of the Year 2012′ Award – http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, menționând regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!

4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și transmite regulile.

5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici (linkul de la punctul 5), putând astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă.

6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmânat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuând colecționarea stelelor (maximul este de 6).

Deşi mi-a fost greu să aleg, nominalizările mele pentru “Blog of the Year 2012″ sunt:

http://anastasiamierlut.wordpress.com/ 

http://vavaly.wordpress.com/

http://rosedeny.wordpress.com/

http://catkitchen.wordpress.com/

http://imaginecontinua.wordpress.com/

http://smallpiecesoflife.wordpress.com/

http://dragoscalinescu.wordpress.com